Vackert upplyst

May 14, 2014

Jag brukar odla både morötter och rädisor i mitt trädgårdsland, de brukar ofta bli riktigt goda när jag äter dem sedan. Förut så försökte jag mig på att odla mer komplicerade saker men nu håller jag mig mest till mina morötter, det är lättast. Det är väldigt fascinerande att man kan odla sin egen mat och jag blir väldigt glad av det faktiskt. Hur som helst så har jag nu planterat ett träd som jag verkligen tycker om. Jag tänker mig lite att jag ska få se det här trädet växa sig stort och starkt. Jag vill liksom se det bli gammalt med mig, jag tycker att det är en väldigt fin tanke faktiskt. Jag tror att jag ska installera lite utomhusbelysning på trädet så jag kan se det även när det är mörkt ute, jag tänker mig att det skulle vara väldigt vackert faktiskt.

Leave a Reply